JEUGDVOETBALDAGEN BIJ VV HOLTEN IN DE HERFSTVAKANTIE

Gepubliceerd op 1 juli 2023 om 14:44

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van vv holten ,in Holten,, tijdens de herfstvakantie: De jeugdvoetbaldagen.

 

Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op :
- Donderdag 26 oktober 2023
- Vrijdag 27 oktober 2023
Deze jeugdvoetbaldagen duren van 10.00 -16.15 uur.

 

Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

 

ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/qxhctqOlQJA

 

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ VV HOLTEN
(op donderdag 26 oktober en vrijdag 27 oktober 2023)

10.00 uur Aankomst

10.15 uur Inleiding

10.45 uur Training

12.45 uur Pauze  + quiz

13.45 uur Wedstrijden

16.15 uur Afsluiting

 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de  Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

 

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de  jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale  balgevoel enorm vooruit gaat. " Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

 

Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbaldagen.com.

 

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 75,-

 

Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

 

Inschrijven

Om je voor deze jeugdvoetbaldagen in te schrijven. kun je deze link gebruiken https://www.jeugdvoetbaldagen.com/meld-je-nu-aan/jvd-vv-holten

 

Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een  bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.