Jeugdvoetbaldagen in de herfstvakantie bij ESTO

Gepubliceerd op 27 augustus 2020 om 14:47

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het complex van ESTO, in Bodegraven, tijdens de herfstvakantie, een uniek voetbalevenement:  De jeugdvoetbaldagen.

 

Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2020.

 

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Men hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

 

Programma Jeugdvoetbaldagen ESTO:

10.00 uur Aanwezig
10.15 uur Inleiding
10.45 uur Specifieke training
12.45 uur Lunch +Voetbalquiz
13.45 uur Wedstrijdprogramma
16.15 uur Afsluiting 

 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

 

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat." Dit gebeurt door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

 

Zie voor meer informatie de website  www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

 

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen  € 60,-

Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Een gezonde en smakelijke lunch
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

 

Inschrijven

Schrijf je nu in via volgende link:  inschrijven Jeudvoetbaldagen Esto

 

Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.