Enerverende zomerjeugdvoetbaldagen bij sc Spirit'30

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 17:58

Heel veel voetbalplezier werd er beleefd door groot aantal kinderen aan de jeugdvoetbaldagen bij SC Spirit'30 deze week als slot van hun zomervakantie in Hoogkarspel.

 

Bij SC Spirit'30 is de jeugd een belangrijk speerpunt. Dus jeugdvoetbalactiviteiten spelen daarbij een belangrijke rol.

 

Dankzij de kwalitatieve benadering van de trainersstaf van www.jeugdvoetbalopleiding.nl, leek het voor de kinderen alsof zij als echte profvoetballers werden behandeld.

 

De doelstelling van de jeugdvoetbaldagen is om de deelnemers een afwisselend en uitdagend programma te bieden met veel trainingen volgens de Wiel Coerver methode en diverse wedstrijdgerichte vormen. Deze intensieve voetbaldagen met een intensief en uitdagend programma 
staan garant voor veel leermomenten en een grote beleving!

 

In de pauze was er een smakelijke lunch en een spannende voetbalquiz. In de middag veel uitdagende wedstrijdvormen met veel beleving. Deze afwisselende en afwisselende jeugdvoetbaldagen werden door de deelnemers ervaren alsof zij een dag als profvoetballer leefden. Tot slot ontvingen alle deelnemers een leuk aandenken. Gezien het grote plezier en de beleving zijn ook deze jeugdvoetbaldagen zeer in de smaak gevallen.

Alle kinderen gingen moe maar voldaan huiswaarts.

 

In de herfstvakantie volgen weer een groot aantal nieuwe jeugdvoetbaldagen.