JEUGDVOETBALDAGEN BIJ DCV IN DE ZOMERVAKANTIE

Gepubliceerd op 5 juli 2022 om 13:22

Jeugdvoetbalopleiding organiseert, op het complex van DCV, in Krimpen aan den Ijssel, tijdens de zomervakantie, een uniek tweedaags voetbalevenement: De jeugdvoetbaldagen.

 

Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op maandag 15 en dinsdag 16 augustus 2022. Alle kinderen  van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft niet lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

 

ZIE FILMBEELDEN https://youtu.be/qxhctqOlQJA

 

Tijdens deze Zomerjeugdvoetbaldagen staat het volgende thema centraal: pre-season! De voorbereiding op het nieuwe seizoen staat voor deur! Tijdens deze jeugdvoetbaldagen gaan we de kinderen dan ook voorbereiden en klaarstomen voor het nieuwe voetbalseizoen!! De kinderen gaan zichzelf testen op de verschillende facetten die belangrijk zijn bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder andere snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, techniek, spelinzicht en de samenwerking met anderen komen aan bod. 

 

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ DCV OP MAANDAG 15 EN DINSDAG 16  AUGUSTUS 2022

10.00 uur Aankomst

10.15 uur Inleiding

10.45 uur Training

12.45 uur Pauze

13.45 uur Wedstrijden

16.15 uur Afsluiting

 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

 

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale  balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

 

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 65,-

 

Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:

  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Dynamisch en afwisselend programma
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

 

Inschrijven

Klik hier om je voor deze jeugdvoetbaldagen in te schrijven.

 

Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een  bepaalde vereniging te zijn.

 

Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk!


«   »