Even kennis maken... 


Jeugdvoetbalopleiding: de jeugdvoetbalspecialist

Jeugdvoetbalopleiding is ontstaan in 2005. Door onze jarenlange ervaring is Jeugdvoetbalopleiding in staat om bij iedere vereniging en op ieder niveau een impuls voor de jeugdopleiding van de club te realiseren. Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van de jeugdopleiding en gaat altijd volledig uit van de wensen en behoeften van de vereniging.


Jeugdvoetbalopleiding richt zich met haar aanbod op alle geledingen: 

  • De vereniging
  • Jeugdtrainers
  • Jeugdleiders
  • Spelers
  • Ouders

De jeugdvoetbaldagen

De jeugdvoetbaldagen zorgen voor een enorm positieve stimulans bij de jeugd en worden al jaren succesvol georganiseerd door de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

 

De jeugdspelers zijn één van de doelgroepen waarmee Jeugdvoetbalopleiding werkt.  Alles binnen de jeugdvoetbaldagen van Jeugdvoetbalopleiding is gericht op het vergroten van de kwaliteit op een wijze die aansluit bij de doelgroep. Jeugdvoetbalopleiding is al jarenlang succesvol actief in Nederland en België en ervaart dagelijks dat het jeugdvoetbal bijzonder leeft.

 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. De kinderen krijgen allerlei technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. 

 

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale  balgevoel enorm vooruit gaat. " Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

 

Oprichter van Jeugdvoetbalopleiding, Mark de Horn, heeft van Wiel Coerver zelf deze unieke methode geleerd, in de jaren tachtig, en is ervan overtuigd dat dankzij een intensieve en specifieke scholing de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk zal toenemen.